Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Predator: Concrete Jungle Türkçe yama

30.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Predator: Concrete Jungle. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ECLiPSE.

Oyun için türkçe yama metni Predator: Concrete Jungle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
100 yıl boyunca uzak bir gezegene sürgün edilen Predator, 2030da Dünyaya geri döner ve kendisini asırlık bir suçtan kurtarmak ister. Bir uzaylı ırkının gizliliğini koruyan onur kuralları terk edildiğinde, garip ve güçlü teknoloji kötü adamların eline geçti.

İndirme sayısı:
9984
Yayın yılı:
2005





Predator: Concrete Jungle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Predator: Concrete Jungle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Predator: Concrete Jungle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Predator: Concrete Jungle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Predator: Concrete Jungle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Predator: Concrete Jungle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aliens vs. Predator Classic 2000, Aliens vs. Predator Goldun 2000 tarihli eski sürümünün biraz yenilenmiş bir versiyonudur.
Beton Genie, Sonyye ait bir stüdyo olan bir aksiyon-macera oyunu Pixel Opus (çoğunlukla 2014 Entwined oyunuyla bilinir).
Predator: Hunting Grounds, asimetrik bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, oyun popüler film lisansına dayanmaktadır.
Aliens Versus Predator: Extinctionda oyuncuların gezegene hükmetmek için bir yarışta düşmanı alt etme konusunda yetenekli olmaları gerekir.
Tanınmış bir aksiyon filminin planına dayanan bir sonraki çatışma.
Yorumlar
Yorum ekle