Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rock Revolution Türkçe yama

28.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rock Revolution. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rock Revolution (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Davul, bas ve gitar arasında seçim yapın Eşsiz Wii-mote ve nunchuck tabanlı kontrollere sahip hava davul ve hava gitar Şu gibi hareketlerle gerçek rock and roll şovunuzu gösterin: makas vuruşları, gitarınızı parçalama veya gitarınızı ateşe verme Arkadaşlarınızla bir grup olarak veya birbirlerine karşı şarkı çalın Karakterinizi ve grubunuzu yeni seçimler, çubuklar ve amfilerle güçlendirin En iyi Rock Revolution deneyimi için birden fazla mod arasından seçim yapmak için 40tan fazla şarkı arasından seçim yapın Hızlı Çalma (Tekli ve Tekli) Multi-Player) Bir şarkı ve enstrüman seçin ve tek şarkılar çalın Diğer oyuncular, Wii-mote Kariyer Modunu (Tek ve Çok Oyunculu) etkinleştirerek, bir şarkının yarısı da dahil olmak üzere, istedikleri zaman katılabilirler.

İndirme sayısı:
9516
Yayın yılı:
2008





Rock Revolution oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rock Revolution dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rock Revolution klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rock Revolution ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rock Revolution oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rock Revolution içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Guitar Hero Warriors of Rockta rock nrollu kurtarmak için arkadaşlarınızla destansı bir rock yolculuğuna katılın.
PSP için Hannah Montana: Rock Out the Showda hayranlar sadece şovda yer almakla kalmayacak, aynı zamanda ziyaret ettikleri her şehirde özel bir konser tasarlayacak ve Hannah Montana olarak üç yeni
Rock Free, kendi rock müzik karakterinizi oluşturabileceğiniz tarayıcı tabanlı ücretsiz bir oyundur.
Gerçek hayattaki rock n roll irfanına dayanan; BandFuse: Rock Legends bir oyundan çok daha fazlasıdır.
Track Pack Volume 2, Harmonixin inanılmaz popüler Rock Band oyununun bir genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle