Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rock Free Türkçe yama

29.05.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Rock Free. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rock Free (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
Rock Free, kendi rock müzik karakterinizi oluşturabileceğiniz tarayıcı tabanlı ücretsiz bir oyundur. Elektronik endüstrisinin öncülerinden biri olan Acclaim, birçok kullanıcı için çevrimiçi oyunlar geliştirmekten ve yayınlamaktan sorumludur (ör.

İndirme sayısı:
8670
Yayın yılı:
2023





Rock Free oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rock Free dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rock Free klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rock Free ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rock Free oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rock Free içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Holiday 2010da piyasaya sürülecek olan Sonic Free Riders™, son derece hızlı bir biniş oyunu sunuyor ve Microsoftun Xbox 360® video oyunu ve eğlence sistemi için Kinect™in tüm avantajlarından
Home Free, kahramanları büyük şehirde yerlerini arayan evsiz köpekler olan RPG unsurlarına sahip, hayatta kalma odaklı bir aksiyon macera oyunudur.
Enfeksiyon Serbest Bölgesi, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmak için mücadele eden bir topluluğun kontrolünü ele geçirdiğimiz bir şehir inşaatçısıdır.
Dissidia Final Fantasy NT Free Edition, Final Fantasy serisinin ana bölümlerinde görünen karakterleri kontrol ettiğimiz bir aksiyon ve dövüş oyunu kombinasyonudur.
Free Aqua Zoonun yapımcısı ve yayıncısı, tarayıcı tabanlı MMO yapımlarında uzmanlaşmış bir Alman şirketi Upjersdir.
Yorumlar
Yorum ekle