Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Guitar Hero: Warriors of Rock Türkçe yama

22.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Guitar Hero: Warriors of Rock. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Guitar Hero: Warriors of Rock (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: MYTH
Oyun açıklaması:
Guitar Hero Warriors of Rockta rock nrollu kurtarmak için arkadaşlarınızla destansı bir rock yolculuğuna katılın. Etkileyici 90dan fazla parça listesi, tamamen yeniden tasarlanmış bir rock esintili gitar denetleyicisi ve bir dizi yepyeni oyun özelliği içeren oturma odası efsaneleri ve arkadaşları, bugüne kadarki en sürükleyici müzik video oyunu deneyiminde tıngırdatabilir, davul çalabilir ve feryat edebilir.

İndirme sayısı:
9514
Yayın yılı:
2010





Guitar Hero: Warriors of Rock oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Guitar Hero: Warriors of Rock dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Guitar Hero: Warriors of Rock klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Guitar Hero: Warriors of Rock ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Guitar Hero: Warriors of Rock oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Guitar Hero: Warriors of Rock içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Metallicanın ve gitar, davul, vokal ve basta 20den fazla diğer rock grubunun müziklerinin eksiksiz koleksiyonuyla thrashe hazır olun.
Guitar Hero™ size evinizden çıkmadan bir rock yıldızı olmanın tüm heyecanını ve heyecanını veriyor!
Salon efsaneleri Guitar Hero® 5te istedikleri gibi rock yapacaklar. The Rolling Stones dahil tüm zamanların en büyük rock sanatçılarından ve gruplarından tür tanımlayan hit parçaları içeren tüm set
Guitar Hero Live, PS4, X360, vb. üzerinde 2005 yılında Harmonix stüdyosu tarafından başlatılan ünlü Guitar Hero müzik oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Guitar Hero II™ 70in üzerinde şarkı ve devrim niteliğindeki X-Plorer® Guitar Controller ile Xbox 360™ta patlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle