Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Calling Türkçe yama

25.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Calling. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Calling (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Wii™de sizi kendi hayal gücünüzün ve korkularınızın derinliklerine götüren yepyeni bir korku macerası olan Calling dünyasına adım atın.

İndirme sayısı:
10617
Yayın yılı:
2010





Calling oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Calling dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Calling klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Calling ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Calling oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Calling içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Giyin ve tekrar gökyüzüne çıkın. Bu yepyeni hikaye, yakında çıkacak olan Iron Man 2 filminin heyecanını artırarak sizi Iron Man çizgi roman dünyasının derinliklerine götürüyor.
The Crew: Calling All Units for PC, PS4 ve XONE, 2014te piyasaya sürülen MMO yarış oyunu The Crewin ikinci genişletmesidir;
En hızlı ve en çılgın çeşitlilikteki polisler ve soyguncular Yüksek hızlı kovalamacalar, çılgın çizgi film silahları ve bir dizi renkli aracı PlayStation®3e getiren Calling All Cars!
Demek bir dövüşçü olmak istiyorsun! En iyinin en iyisi olmak için gerekenlere sahip olup olmadığınızı görmek için UFC Undisputed 2010da Octagona adım atın.
Dark Earth: Vienna Calling, aynı adlı bir kağıt rol oyunundan ilham alan bir taktik nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle