Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Crew: Calling All Units Türkçe yama

08.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Crew: Calling All Units! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir UNLEASHED.

Oyun için türkçe yama metni The Crew: Calling All Units (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
The Crew: Calling All Units for PC, PS4 ve XONE, 2014te piyasaya sürülen MMO yarış oyunu The Crewin ikinci genişletmesidir; Oyun, tüm Amerika Birleşik Devletlerini taklit eden açık bir dünya olarak belirlendi.

İndirme sayısı:
10912
Yayın yılı:
2016





The Crew: Calling All Units oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Crew: Calling All Units dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Crew: Calling All Units klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Crew: Calling All Units ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Crew: Calling All Units oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Crew: Calling All Units içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En hızlı ve en çılgın çeşitlilikteki polisler ve soyguncular Yüksek hızlı kovalamacalar, çılgın çizgi film silahları ve bir dizi renkli aracı PlayStation®3e getiren Calling All Cars!
The Crew for PC, PS4 vb., tamamen açık bir dünyaya sahip bir araba oyunudur ve oyuncunun Amerika Birleşik Devletleri bölgesindeki diğer sürücülerle rekabet etmesine olanak tanır.
Wii™de sizi kendi hayal gücünüzün ve korkularınızın derinliklerine götüren yepyeni bir korku macerası olan Calling dünyasına adım atın.
Dark Earth: Vienna Calling, aynı adlı bir kağıt rol oyunundan ilham alan bir taktik nişancı oyunudur.
The Crew Road Empire, Ubisoftun MMO arabasının basitleştirilmiş bir yan ürünü olan, oynaması ücretsiz bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle