Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Earth: Vienna Calling Türkçe yama

14.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dark Earth: Vienna Calling, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir AoRE.

Oyun için türkçe yama metni Dark Earth: Vienna Calling (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
Dark Earth: Vienna Calling, aynı adlı bir kağıt rol oyunundan ilham alan bir taktik nişancı oyunudur. Orijinal filmin senaryosu Himmlers Schoggothenin yazarı Samuel Miller ve fantezi dünyasında geçen birkaç ürkütücü hikaye tarafından yazılmıştır.

İndirme sayısı:
9656
Yayın yılı:
2023





Dark Earth: Vienna Calling oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Earth: Vienna Calling dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Earth: Vienna Calling klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Earth: Vienna Calling ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Earth: Vienna Calling oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Earth: Vienna Calling içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Middle-earth: Shadow of Mordor PC, PS4 vb. için Lord of the Rings dünyasında geçen bir aksiyon oyunudur.
The Crew: Calling All Units for PC, PS4 ve XONE, 2014te piyasaya sürülen MMO yarış oyunu The Crewin ikinci genişletmesidir;
En hızlı ve en çılgın çeşitlilikteki polisler ve soyguncular Yüksek hızlı kovalamacalar, çılgın çizgi film silahları ve bir dizi renkli aracı PlayStation®3e getiren Calling All Cars!
Wii™de sizi kendi hayal gücünüzün ve korkularınızın derinliklerine götüren yepyeni bir korku macerası olan Calling dünyasına adım atın.
Last Day on Earth: Survival, Forge of Glory ve One Life gibi uygulamalarla tanınan Kefir!
Yorumlar
Yorum ekle