Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Calling All Cars Türkçe yama

03.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Calling All Cars. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir CODEX, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Calling All Cars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
En hızlı ve en çılgın çeşitlilikteki polisler ve soyguncular Yüksek hızlı kovalamacalar, çılgın çizgi film silahları ve bir dizi renkli aracı PlayStation®3e getiren Calling All Cars!

İndirme sayısı:
10903
Yayın yılı:
2023





Calling All Cars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Calling All Cars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Calling All Cars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Calling All Cars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Calling All Cars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Calling All Cars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cars 3: Driven to Win for PS4, PS3 vb., Pixarın animasyon filmlerine dayanan bir dizi oyun olan Carsın başka bir bölümüdür.
The Crew: Calling All Units for PC, PS4 ve XONE, 2014te piyasaya sürülen MMO yarış oyunu The Crewin ikinci genişletmesidir;
Project CARS GO, Android ve iOS için konsoldan öncekilere benzer bir deneyim sunan bir 3D yarış oyunudur.
Wii™de sizi kendi hayal gücünüzün ve korkularınızın derinliklerine götüren yepyeni bir korku macerası olan Calling dünyasına adım atın.
Dark Earth: Vienna Calling, aynı adlı bir kağıt rol oyunundan ilham alan bir taktik nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle