Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

UFC Undisputed 2010 Türkçe yama

19.08.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız UFC Undisputed 2010. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni UFC Undisputed 2010 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Demek bir dövüşçü olmak istiyorsun! En iyinin en iyisi olmak için gerekenlere sahip olup olmadığınızı görmek için UFC Undisputed 2010da Octagona adım atın.

İndirme sayısı:
8288
Yayın yılı:
2010





UFC Undisputed 2010 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) UFC Undisputed 2010 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales UFC Undisputed 2010 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama UFC Undisputed 2010 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


UFC Undisputed 2010 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve UFC Undisputed 2010 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
International Basketball 2010, basketbol oyunlarını simüle etmenizi sağlayan bir spor oyunudur.
Yani... dövüşçü mü olmak istiyorsun? UFC® Undisputed™ 2010, Ultimate Fighting Championship®in (UFC) aksiyonunu, yoğunluğunu ve prestijini sunan tek karma dövüş sanatları (MMA) video oyunudur.
Pole Position 2010, siz kendi yarış takımınızı kurarken, taktiksel zekanızı ve yönetim becerilerinizi sonuna kadar test edecek.
International Cricket 2010 ile harekete geçin. Etkileşimli kriketin evi olan Codemasterstan International Cricket 2010, bugüne kadarki en özgün ve sezgisel oyun deneyimini sunmak için bir dizi
UFC Undisputed 3, Ultimate Fighting Championship lisansına dayalı bir spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle