Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

UFC Undisputed Fight Nation Türkçe yama

19.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz UFC Undisputed Fight Nation. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni UFC Undisputed Fight Nation (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: THRUST
Oyun açıklaması:
Yani... dövüşçü mü olmak istiyorsun? UFC® Undisputed™ 2010, Ultimate Fighting Championship®in (UFC) aksiyonunu, yoğunluğunu ve prestijini sunan tek karma dövüş sanatları (MMA) video oyunudur.

İndirme sayısı:
10460
Yayın yılı:
2011





UFC Undisputed Fight Nation oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) UFC Undisputed Fight Nation dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales UFC Undisputed Fight Nation klasörüne koyun.

3. Türkçe yama UFC Undisputed Fight Nation ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


UFC Undisputed Fight Nation oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve UFC Undisputed Fight Nation içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4 ve XONEda yayınlanan Pool Nation FX, oyuncuların hem gerçek hem de yapay zeka kontrollü oyuncularla karşılaşabileceği popüler bir bilardo oyununun geliştirilmiş bir versiyonudur.
Nation Red, diğer şeylerin yanı sıra Third Soldier aksiyon oyununa (2009) sahip bağımsız stüdyo DiezelPowerın bir projesidir.
Demek bir dövüşçü olmak istiyorsun! En iyinin en iyisi olmak için gerekenlere sahip olup olmadığınızı görmek için UFC Undisputed 2010da Octagona adım atın.
PC ve XONE için Snooker Nation Championship, Pool Nationdan sorumlu bağımsız bir stüdyo Cherry Pop Games tarafından yayınlanan ve 2012de piyasaya sürülen bir snooker simülatörüdür ve sekiz nesil
UFC Undisputed 3, Ultimate Fighting Championship lisansına dayalı bir spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle