Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

ChoroQ Türkçe yama

17.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız ChoroQ. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni ChoroQ (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
ChoroQ ile tamamen benzersiz ve renkli bir yarış deneyiminin keyfini çıkarın. Tarz ve performans yükseltmeleri kazanmak için sıralamalarda yarışmak zorunda olan bir araba olarak oynuyorsunuz.

İndirme sayısı:
10600
Yayın yılı:
2004





ChoroQ oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) ChoroQ dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales ChoroQ klasörüne koyun.

3. Türkçe yama ChoroQ ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


ChoroQ oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve ChoroQ içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İlk kez PlayStation®3 sistemi ve PlayStation®Vita sistemi için langırt oynayın!
Polonya toplumu tarafından yıllarca ticari araç (Jellczin doğrudan rakibi), off-road (en iyi Land Rovera benzer performans) ve yarış arabası (Ferrari iniyor) olarak kullanılan efsanevi otomobil Fiat
Karayipler! Karayip Denizi bölgesinde korsanlığın altın çağı olan on yedinci yüzyılda geçen bir sandbox aksiyon oyunudur.
Bunlar, Bethesda Software tarafından teşvik edilen ve tek amacı 1/4 veya 1/8 millik bir mesafe için mümkün olduğunca hızlı sürmek olan araçlarda yarışmak için eşsiz bir fırsata sahip olduğumuz araba
BreakQuest geri döndü ve iki kat daha eğlenceli! Çarpıcı görseller ve şekiller, enerji veren fizik ve heyecan verici sesler!
Yorumlar
Yorum ekle