Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Maluch Racer Türkçe yama

05.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Maluch Racer. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama PiZZA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Maluch Racer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
Polonya toplumu tarafından yıllarca ticari araç (Jellczin doğrudan rakibi), off-road (en iyi Land Rovera benzer performans) ve yarış arabası (Ferrari iniyor) olarak kullanılan efsanevi otomobil Fiat 126pye adanmış araba yarışları.

İndirme sayısı:
10865
Yayın yılı:
2003





Maluch Racer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Maluch Racer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Maluch Racer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Maluch Racer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Maluch Racer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Maluch Racer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Maluch Racer 2003 yılında piyasaya sürüldü ve büyük bir ticari ve finansal başarı elde etti.
Tokyo Xtreme Racer DRIFT 2, oldukça kapsamlı bir araba yarışı serisinin başka bir parçasıdır ve TXR DRIFT mini serisinin ilk baskısında sunulan fikirlerin doğrudan geliştirilmesidir.
Monster 4x4: Stunt Racer, dev Monster Trucks hakkında bir yarış oyunudur.
Ridge Racer DS, Ridge Racer adından beklediğiniz tüm hızlı aksiyonları sunuyor --- şimdi Nintendo DSde avucunuzun içinde.
Ridge Racer 8, 1993ten beri geliştirilen arcade yarış oyunları serisinin bir başka parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle