Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ridge Racer 8 Türkçe yama

15.10.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Ridge Racer 8! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Ridge Racer 8 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Ridge Racer 8, 1993ten beri geliştirilen arcade yarış oyunları serisinin bir başka parçasıdır. Başlık, franchiseın önceki tüm taksitlerinden sorumlu olan Bandai Namco tarafından yaratılmıştır.

İndirme sayısı:
8270
Yayın yılı:
2023





Ridge Racer 8 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ridge Racer 8 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ridge Racer 8 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ridge Racer 8 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ridge Racer 8 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ridge Racer 8 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SERT SÜR, HER ŞEYİ YARAT, HER ŞEYİ YOK ET RIDGE RACER® Unbounded™ ile RIDGE RACER® serisi PlayStation®3, Xbox 360® ve PC ile muhteşem bir çarpışma rotasında kendi yıkıcı yolunu çizmeye hazırlanıyor.
Ridge Racer DS, Ridge Racer adından beklediğiniz tüm hızlı aksiyonları sunuyor --- şimdi Nintendo DSde avucunuzun içinde.
AND ve iOSta yayınlanan Ridge Racer Slipstream, 1993te atari makinelerinde başlatılan en eski ve en popüler yarış serilerinden birinin mobil yan ürünü.
PS1, PSP ve PSVde yayınlanan Ridge Racer Type 4, 1993te PlayStation ve atari makinelerinde başlatılan yarış serisinin dördüncü tam teşekküllü sürümüdür.
Yüksek oktanlı Ridge Racer™ serisi, yepyeni özelliklerle yarış dünyasını ateşe vermek için geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle