Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BreakQuest: Extra Evolution Türkçe yama

07.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız BreakQuest: Extra Evolution. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama HYBRiD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni BreakQuest: Extra Evolution (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
BreakQuest geri döndü ve iki kat daha eğlenceli! Çarpıcı görseller ve şekiller, enerji veren fizik ve heyecan verici sesler! Her biri kendi renkli tasarımına, öğe davranışına ve görsel efektlere sahip, tamamen yeniden tasarlanmış 100 aksiyon dolu seviyenin keyfini çıkarın.

İndirme sayısı:
9262
Yayın yılı:
2012





BreakQuest: Extra Evolution oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BreakQuest: Extra Evolution dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BreakQuest: Extra Evolution klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BreakQuest: Extra Evolution ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BreakQuest: Extra Evolution oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BreakQuest: Extra Evolution içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Canlı grafikler ve harika seslerle 100 eğlenceli, aksiyon dolu seviyenin tadını çıkarın.
Pro Evolution Soccer bu sonbaharda geri dönüyor, Pro Evolution Soccer 2012!
Every Extend Extra Extreme, E4 olarak da bilinen, heyecan verici müziğin ritmine dayalı, aksiyona dayalı bir çekimdir.
Nekopara Extra, klasik bir iki boyutlu görsel roman macera oyunudur. Minaduki ailesinin ve evlat edindikleri altı yavru kedinin hikayesini anlatıyor.
Evolution GT, devrim niteliğinde bir yapay zeka, mükemmel araç fiziği ve gerçek pilotların yardımıyla yeniden üretilmiş RPG unsurlarına sahip bir yarış simülasyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle