Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Every Extend Extra Extreme Türkçe yama

12.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Every Extend Extra Extreme. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ADMINCRACK, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Every Extend Extra Extreme (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Every Extend Extra Extreme, E4 olarak da bilinen, heyecan verici müziğin ritmine dayalı, aksiyona dayalı bir çekimdir. PlayStation Portable sahipleri tarafından bilinen bir oyun olan Every Extend Extranın (E3) bir varyasyonudur.

İndirme sayısı:
9304
Yayın yılı:
2007





Every Extend Extra Extreme oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Every Extend Extra Extreme dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Every Extend Extra Extreme klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Every Extend Extra Extreme ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Every Extend Extra Extreme oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Every Extend Extra Extreme içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4, vb.de yayınlanan Extreme Exorcism, bir 2D platform oyunudur. Oyun paranormal atmosfere ve dinamik aksiyona odaklanıyor.
Adam Rylandın "Extreme Warfare" serisinin resmi olmayan devamı. "Total Extreme Warfare 2004", halk arasında güreş olarak bilinen serbest stil stokları konusuyla ilgili ilk profesyonel yöneticidir.
Nekopara Extra, klasik bir iki boyutlu görsel roman macera oyunudur. Minaduki ailesinin ve evlat edindikleri altı yavru kedinin hikayesini anlatıyor.
Maxe oyna! Pepsi Extreme Sports ile PCnizde gerçeğe en yakın olana ulaşabilirsiniz.
BreakQuest geri döndü ve iki kat daha eğlenceli! Çarpıcı görseller ve şekiller, enerji veren fizik ve heyecan verici sesler!
Yorumlar
Yorum ekle