Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Foosball 2012 Türkçe yama

19.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Foosball 2012. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SCOOPEX.

Oyun için türkçe yama metni Foosball 2012 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
İlk kez PlayStation®3 sistemi ve PlayStation®Vita sistemi için langırt oynayın! Dünyanın en popüler sporlarından birinin keyfini PS3™te evinizin rahatlığında çıkarın veya PS®Vitada herhangi bir yerde keyfini çıkarın ve dört oyuncuya kadar yerel çok oyunculu ve çevrimiçi çok oyunculu ve skor tablolarında arkadaşlarınıza meydan okuyun.

İndirme sayısı:
8724
Yayın yılı:
2012





Foosball 2012 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Foosball 2012 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Foosball 2012 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Foosball 2012 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Foosball 2012 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Foosball 2012 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İkonik PlayStation yarışçısı, PS Vitaya kayıyor. PS Vitanın olağanüstü gücünden tam anlamıyla yararlanan çarpıcı grafikleri ve dinamik sesi deneyimleyin.
Curling, Polonyada egzotik bir spor olarak kabul edilir. Bu arada, dünyanın birçok ülkesinde bu spor, hokey, voleybol veya futbolla karşılaştırılabilir bir popülariteye sahiptir.
Cricket Coach 2012, Windows PCler için yeni kriket simülasyonudur. Gerçekçi bir maç motoru ve ayrıntılı strateji seçenekleri sunan Cricket Coach 2012, kendini adamış kriket tutkunları için en iyi yol
WTCC 2012 sezonu boyunca, dünyanın dört bir yanından insanlar, çevrimiçi olarak ve seçilen WTCC etkinliklerinde yerinde sanal sürücü olarak becerilerini test etme şansına sahip olacaklar.
40 yılı aşkın bir süredir yayılan Family Feud, tarihin en popüler oyun şovlarından biridir.
Yorumlar
Yorum ekle