Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Curling 2012 Türkçe yama

06.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Curling 2012, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Lz0.

Oyun için türkçe yama metni Curling 2012 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Curling, Polonyada egzotik bir spor olarak kabul edilir. Bu arada, dünyanın birçok ülkesinde bu spor, hokey, voleybol veya futbolla karşılaştırılabilir bir popülariteye sahiptir.

İndirme sayısı:
9116
Yayın yılı:
2012





Curling 2012 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Curling 2012 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Curling 2012 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Curling 2012 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Curling 2012 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Curling 2012 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hoyle Puzzle and Board Games 2012, Encore Software stüdyosunun geleneksel tahta ve mantık oyunları hayranlarına hitap eden bir üretimidir.
Curling 2006, cilalı granit taşları bir hedefe doğru kaydırdığınız “buzda satranç” lakaplı bu kış sporu disiplininin hayranları için tasarlanmış bir oyundur.
Winter Sports 2012, Olimpik Kış Oyunları kongresinde geliştirilmiş bir spor simülatörüdür.
İlk kez PlayStation®3 sistemi ve PlayStation®Vita sistemi için langırt oynayın!
UEFA Euro 2012, Polonya ve Ukrayna tarafından düzenlenen 2012 Avrupa Şampiyonası turnuvasında yer alan futbol maçlarını gösteren bir spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle