Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Curling 2006 Türkçe yama

24.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Curling 2006. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama BRD.

Oyun için türkçe yama metni Curling 2006 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Curling 2006, cilalı granit taşları bir hedefe doğru kaydırdığınız “buzda satranç” lakaplı bu kış sporu disiplininin hayranları için tasarlanmış bir oyundur.

İndirme sayısı:
10987
Yayın yılı:
2006





Curling 2006 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Curling 2006 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Curling 2006 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Curling 2006 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Curling 2006 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Curling 2006 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Biathlon 2006: Go for Gold, benzersiz bir biatlon simülasyon serisinin başka bir bölümüdür.
Curling, Polonyada egzotik bir spor olarak kabul edilir. Bu arada, dünyanın birçok ülkesinde bu spor, hokey, voleybol veya futbolla karşılaştırılabilir bir popülariteye sahiptir.
Resmi Gemi Simülatörü 2006 Hakkında Gemi Simülatörü 2006 Eklentisi, oyuncuları denizde bulunabilecek en çeşitli ve ayrıntılı gemilerden bazılarının dümenine koyan devrim niteliğinde bir simülasyon
Biatlon Şampiyonu 2007, Torino Olimpiyatlarında Ricco Grosun başarısından sonra Almanyada biatlonun popülaritesine dayanan bir spor oyunudur.
Catz 2006, ImaginEngine stüdyosu tarafından yaratılan ve Ubisoft tarafından piyasaya sürülen neşeli bir simülasyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle