Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ship Simulator 2006 Add-On Türkçe yama

08.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Ship Simulator 2006 Add-On. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Ship Simulator 2006 Add-On (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
Resmi Gemi Simülatörü 2006 Hakkında Gemi Simülatörü 2006 Eklentisi, oyuncuları denizde bulunabilecek en çeşitli ve ayrıntılı gemilerden bazılarının dümenine koyan devrim niteliğinde bir simülasyon oyunudur.

İndirme sayısı:
9769
Yayın yılı:
2007





Ship Simulator 2006 Add-On oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ship Simulator 2006 Add-On dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ship Simulator 2006 Add-On klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ship Simulator 2006 Add-On ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ship Simulator 2006 Add-On oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ship Simulator 2006 Add-On içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Ship, Outerlight Ltd. tarafından geliştirilen ve Valvein Source motoru kullanılarak oluşturulan benzersiz bir çok oyunculu PC oyunudur.
The Ship: Full Steam Ahead, çok beğenilen birinci şahıs çevrimiçi nişancı The Shipin devamı niteliğindedir.
Trainz Railroad Simulator 2006 (TRS2006), sanal bir demiryolu işletmesinde yeni gerçekçilik ve daldırma standartları belirliyor TRS2006, kullanıcıların hemen keyfini çıkarabilecekleri çok çeşitli
Ship of Fools, roguelike unsurları olan bir aksiyon oyunudur. Bağımsız bir stüdyo Fika Productions tarafından geliştirildi ve Team17 tarafından yayınlandı.
PC için Avrupa Gemi Simülatörü, çok satan Euro Truck Simulator veya Bus & Cable Car Simulator: San Francisco, Circus World veya Forklift Truck Simulator 2009 gibi çok sayıda tuhaflık dahil olmak
Yorumlar
Yorum ekle