Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Ship Türkçe yama

16.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Ship. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Ship (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
The Ship, Outerlight Ltd. tarafından geliştirilen ve Valvein Source motoru kullanılarak oluşturulan benzersiz bir çok oyunculu PC oyunudur. Bay X tarafından inşa edilen 1920lerin lüks bir yolcu gemisinde geçen bu şeytani oyun, sizi öldürmeye ya da öldürülmeye davet ediyor.

İndirme sayısı:
10138
Yayın yılı:
2006





The Ship oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Ship dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Ship klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Ship ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Ship oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Ship içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Colony Ship: A Post-Earth Rol Yapma Oyunu, sıra tabanlı savaşlara sahip taktiksel bir RPGdir.
The Ship: Full Steam Ahead, çok beğenilen birinci şahıs çevrimiçi nişancı The Shipin devamı niteliğindedir.
Ship of Fools, roguelike unsurları olan bir aksiyon oyunudur. Bağımsız bir stüdyo Fika Productions tarafından geliştirildi ve Team17 tarafından yayınlandı.
Resmi Gemi Simülatörü 2006 Hakkında Gemi Simülatörü 2006 Eklentisi, oyuncuları denizde bulunabilecek en çeşitli ve ayrıntılı gemilerden bazılarının dümenine koyan devrim niteliğinde bir simülasyon
PC için Avrupa Gemi Simülatörü, çok satan Euro Truck Simulator veya Bus & Cable Car Simulator: San Francisco, Circus World veya Forklift Truck Simulator 2009 gibi çok sayıda tuhaflık dahil olmak
Yorumlar
Yorum ekle