Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

IHRA Drag Racing Türkçe yama

16.02.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, IHRA Drag Racing, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: HERiTAGE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni IHRA Drag Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Bunlar, Bethesda Software tarafından teşvik edilen ve tek amacı 1/4 veya 1/8 millik bir mesafe için mümkün olduğunca hızlı sürmek olan araçlarda yarışmak için eşsiz bir fırsata sahip olduğumuz araba yarışlarıdır.

İndirme sayısı:
9580
Yayın yılı:
2001





IHRA Drag Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) IHRA Drag Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales IHRA Drag Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama IHRA Drag Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


IHRA Drag Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve IHRA Drag Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Motorlarınızı çalıştırın ve tüm motor sporları arasında dünyanın en hızlı ve en tehlikeli olanında pisti yıkmaya hazır olun!
NHRA dünya şampiyonları Gary Scelzi, Tony Schumacher, Greg Anderson ve diğerlerini gerçek nitro-yanan Komik Araba, Top Fuel Dragster ve Pro Stock yarış aksiyonunda ele alın!
NIRA Intense Import Drag Racing, Bethesda Softworks geliştirme ekibinin eseridir.
Dünyanın en başarılı drag yarışı oyunlarının yaratıcılarından yeni nesil drag yarışı aksiyonu IHRA Professional Drag Racing 2005 (IHRA Pro) geliyor.
7000 HP saf gücün kontrolü sizde. NHRAnın en iyi takımlarına ve sürücülerine karşı yarışın, dünyanın en çok rağbet gören yarış unvanını - NHRA şampiyonasını - 300 mil / saatin üzerinde hızla koşarken.
Yorumlar
Yorum ekle