Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Raceway: Drag and Stock Racing Türkçe yama

02.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Raceway: Drag and Stock Racing. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Raceway: Drag and Stock Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Motorlarınızı çalıştırın ve tüm motor sporları arasında dünyanın en hızlı ve en tehlikeli olanında pisti yıkmaya hazır olun! Komik arabanızı, en iyi yakıtınızı veya stok arabanızı çeyrek millik düzlüklerde, eğimli ovallerde ve bir dizi başka vahşi devrede çalıştırın.

İndirme sayısı:
9925
Yayın yılı:
2006





Raceway: Drag and Stock Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Raceway: Drag and Stock Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Raceway: Drag and Stock Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Raceway: Drag and Stock Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Raceway: Drag and Stock Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Raceway: Drag and Stock Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
NHRA dünya şampiyonları Gary Scelzi, Tony Schumacher, Greg Anderson ve diğerlerini gerçek nitro-yanan Komik Araba, Top Fuel Dragster ve Pro Stock yarış aksiyonunda ele alın!
NIRA Intense Import Drag Racing, Bethesda Softworks geliştirme ekibinin eseridir.
Dünyanın en başarılı drag yarışı oyunlarının yaratıcılarından yeni nesil drag yarışı aksiyonu IHRA Professional Drag Racing 2005 (IHRA Pro) geliyor.
Bunlar, Bethesda Software tarafından teşvik edilen ve tek amacı 1/4 veya 1/8 millik bir mesafe için mümkün olduğunca hızlı sürmek olan araçlarda yarışmak için eşsiz bir fırsata sahip olduğumuz araba
7000 HP saf gücün kontrolü sizde. NHRAnın en iyi takımlarına ve sürücülerine karşı yarışın, dünyanın en çok rağbet gören yarış unvanını - NHRA şampiyonasını - 300 mil / saatin üzerinde hızla koşarken.
Yorumlar
Yorum ekle