Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wizardry III: Legacy of Llylgamyn Türkçe yama

10.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Wizardry III: Legacy of Llylgamyn. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: THETA, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Wizardry III: Legacy of Llylgamyn (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Wizardry III: Legacy of Llylgamyn, klasik cRPG oyununun üçüncü bölümüdür ve 1981de Sir-Tech Software tarafından başlatılan üçlemeyi taçlandırmaktadır.

İndirme sayısı:
8315
Yayın yılı:
1987





Wizardry III: Legacy of Llylgamyn oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wizardry III: Legacy of Llylgamyn dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wizardry III: Legacy of Llylgamyn klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wizardry III: Legacy of Llylgamyn ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wizardry III: Legacy of Llylgamyn oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wizardry III: Legacy of Llylgamyn içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wizardry: Labyrinth of the Lost Souls, ilk versiyonu 1981 yılında piyasaya sürülen asırlık Wizardry serisinin devamı niteliğinde olan klasik bir sıra tabanlı RPG oyunudur.
Legacy of Kain: Defiance, 1996da PlayStationda başlayan popüler destanın beşinci bölümüdür.
Wizardry V: Hart of the Maelstrom, kült RPG serisinin 1981de Apple II bilgisayarlarda piyasaya sürülen beşinci tam teşekküllü versiyonudur.
Wizardra üçlemesinin zirvesine rağmen, bu popüler cRPG oyunları dizisi Sir-Techin yazarları, serinin zaten bilinen evreninde oyunculara yeni maceralar sunarak seriye devam etmeye karar verdi.
Andrew Greenberg ve Robert Woodhead tarafından 1981de Apple II bilgisayarları için yaratılan kült RPG serisinin ilk bölümü (PeCet yeniden yayımı üç yıl sonra yayınlandı).
Yorumlar
Yorum ekle