Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wizardry IV: The Return of Werdna Türkçe yama

29.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Wizardry IV: The Return of Werdna. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Wizardry IV: The Return of Werdna (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Wizardra üçlemesinin zirvesine rağmen, bu popüler cRPG oyunları dizisi Sir-Techin yazarları, serinin zaten bilinen evreninde oyunculara yeni maceralar sunarak seriye devam etmeye karar verdi.

İndirme sayısı:
8760
Yayın yılı:
1988





Wizardry IV: The Return of Werdna oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wizardry IV: The Return of Werdna dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wizardry IV: The Return of Werdna klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wizardry IV: The Return of Werdna ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wizardry IV: The Return of Werdna oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wizardry IV: The Return of Werdna içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Theseus Return of the Hero, Alien Shooterın mantıklı devamı. Canavar istilasına direnmek için tüm insan çabalarına rağmen, kana susamış yaratıklar yeni bölgeleri işgal etmeye devam ediyor.
Wizardry: Labyrinth of the Lost Souls, ilk versiyonu 1981 yılında piyasaya sürülen asırlık Wizardry serisinin devamı niteliğinde olan klasik bir sıra tabanlı RPG oyunudur.
Wizardry V: Hart of the Maelstrom, kült RPG serisinin 1981de Apple II bilgisayarlarda piyasaya sürülen beşinci tam teşekküllü versiyonudur.
Wizardry III: Legacy of Llylgamyn, klasik cRPG oyununun üçüncü bölümüdür ve 1981de Sir-Tech Software tarafından başlatılan üçlemeyi taçlandırmaktadır.
Champions: Return to Arms, Champions of Norrathın tüm hack-and-slash oyununu PlayStation 2ye geri getiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle