Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wizardry V: Heart of the Maelstrom Türkçe yama

15.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Wizardry V: Heart of the Maelstrom, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Wizardry V: Heart of the Maelstrom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Wizardry V: Hart of the Maelstrom, kült RPG serisinin 1981de Apple II bilgisayarlarda piyasaya sürülen beşinci tam teşekküllü versiyonudur. Sir-Tech stüdyosu, dizinin yaratılmasından ve geliştirilmesinden sorumludur ve yenilikçi dördüncü bölümden sonraki bölüm, döngünün ilk üç bölümünden bilinen çözümlere geri dönüştür.

İndirme sayısı:
10083
Yayın yılı:
1988





Wizardry V: Heart of the Maelstrom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wizardry V: Heart of the Maelstrom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wizardry V: Heart of the Maelstrom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wizardry V: Heart of the Maelstrom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wizardry V: Heart of the Maelstrom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wizardry V: Heart of the Maelstrom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Maelstrom, deniz savaşları etrafında dönen bir aksiyon oyunudur. Oyun, League of Legends ve Overwatch gibi oyunların yanı sıra Warhammer 40,000: Dawn of War ve Company of Heroes gibi diziler üzerinde
Wizardry: Labyrinth of the Lost Souls, ilk versiyonu 1981 yılında piyasaya sürülen asırlık Wizardry serisinin devamı niteliğinde olan klasik bir sıra tabanlı RPG oyunudur.
Wizardry III: Legacy of Llylgamyn, klasik cRPG oyununun üçüncü bölümüdür ve 1981de Sir-Tech Software tarafından başlatılan üçlemeyi taçlandırmaktadır.
Wizardra üçlemesinin zirvesine rağmen, bu popüler cRPG oyunları dizisi Sir-Techin yazarları, serinin zaten bilinen evreninde oyunculara yeni maceralar sunarak seriye devam etmeye karar verdi.
Andrew Greenberg ve Robert Woodhead tarafından 1981de Apple II bilgisayarları için yaratılan kült RPG serisinin ilk bölümü (PeCet yeniden yayımı üç yıl sonra yayınlandı).
Yorumlar
Yorum ekle