Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Maelstrom Türkçe yama

13.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Maelstrom. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Maelstrom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Maelstrom, deniz savaşları etrafında dönen bir aksiyon oyunudur. Oyun, League of Legends ve Overwatch gibi oyunların yanı sıra Warhammer 40,000: Dawn of War ve Company of Heroes gibi diziler üzerinde çalışan deneyimli geliştiriciler tarafından kurulan Gunpowder Gamesin ilk projesidir.

İndirme sayısı:
10600
Yayın yılı:
2019





Maelstrom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Maelstrom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Maelstrom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Maelstrom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Maelstrom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Maelstrom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Barut, oyuncuların dikkatlice planlanmış patlamaları tetiklemesi gereken Vahşi Batı tabanlı bir bulmaca oyunudur.
Wizardry V: Hart of the Maelstrom, kült RPG serisinin 1981de Apple II bilgisayarlarda piyasaya sürülen beşinci tam teşekküllü versiyonudur.
Overwatch 2, çevrimiçi bir nişancı oyunu ve 2016nın hit oyununun devamı niteliğinde.
Hextech Mayhem: A League of Legends Story, ritim oyunlarından alınan özelliklerle zenginleştirilmiş dinamik bir otomatik koşucudur.
Diablo IV, serideki önceki oyunların yanı sıra Overwatch, StarCraft II ve Hearthstone gibi oyunların yazarları olan Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ikonik hacknslash serisinin dördüncü
Yorumlar
Yorum ekle