Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gunpowder Türkçe yama

29.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Gunpowder. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Gunpowder (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Barut, oyuncuların dikkatlice planlanmış patlamaları tetiklemesi gereken Vahşi Batı tabanlı bir bulmaca oyunudur. Oyun, Earthworm Jim, MDK, Escape from Monkey Island veya Star Wars: Republic Commando gibi oyunlarda çalışmış iki deneyimli geliştirici tarafından kurulan bağımsız stüdyo Rogue Rocket Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10698
Yayın yılı:
2015





Gunpowder oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gunpowder dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gunpowder klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gunpowder ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gunpowder oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gunpowder içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Maelstrom, deniz savaşları etrafında dönen bir aksiyon oyunudur. Oyun, League of Legends ve Overwatch gibi oyunların yanı sıra Warhammer 40,000: Dawn of War ve Company of Heroes gibi diziler üzerinde
Star Wars Republic Commando, Star Wars ordusunun seçkin dünyasını keşfetmenize izin veren, kadro tabanlı bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Star Wars: Knights of the Old Republic – PC ve XBX için Sith Lords, BioWarein muhteşem RPG serisinin ikinci oyunudur.
Star Wars: The Old Republic Legacy of the Sith, kült MMO oyunu Star Wars: The Old Republice eklenen bir özellik eklentisidir.
Star Wars® The Clone Wars™: Republic Heroes™, genç ve yaşlı Star Wars hayranlarının Klon Savaşlarının kapsamlı galaktik maceralarını yaşamalarına izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle