Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords Türkçe yama

21.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
Star Wars: Knights of the Old Republic – PC ve XBX için Sith Lords, BioWarein muhteşem RPG serisinin ikinci oyunudur. Ancak, eski bir ortağı olan Obsidian Entertainment adlı farklı bir ekip tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9958
Yayın yılı:
2004





Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Wars: The Old Republic Knights of the Fallen Empire, BioWarein Star Wars evreninde geçen MMORPGsi için 2011de piyasaya sürülen bir sonraki ücretsiz hikaye odaklı genişleme paketidir.
Knights of the Eternal Throne, 2011de PC için piyasaya sürülen Star Wars: The Old Republic adlı bir Star Wars MMORPG için bir başka önemli DLCdir.
Star Wars: The Old Republic – Shadow of Revan, popüler Star Wars MMORPGnin ikinci hikaye DLCsidir.
Star Wars: The Old Republic Legacy of the Sith, kült MMO oyunu Star Wars: The Old Republice eklenen bir özellik eklentisidir.
Star Wars® The Clone Wars™: Republic Heroes™, genç ve yaşlı Star Wars hayranlarının Klon Savaşlarının kapsamlı galaktik maceralarını yaşamalarına izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle