Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Light Türkçe yama

07.04.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Dark Light. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dark Light (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
Dark Light, metroidvania ve souls-like gibi oyunlardan sayısız ilham alıyor. Yıkık şehirlerin karanlık köşelerinde saklanan yaratıklar tarafından kontrol edilen, yıkılmış bir siberpunk dünyasını keşfetmekten ibarettir.

İndirme sayısı:
8211
Yayın yılı:
2023





Dark Light oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Light dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Light klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Light ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Light oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Light içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Disciples II: Guardians of the Light, sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Disciples II: Dark Prophecy (diğeri Disciples II: Servants of the Darktır) için iki ikiz eklentiden biridir.
Hyper Light Breaker, roguelike unsurlara sahip bir aksiyon macera oyunudur.
There Is No Light, bizi şeytani güçler tarafından kontrol edilen kıyamet sonrası dünyaya bir yolculuğa çıkaran karanlık bir aksiyon oyunudur.
Light Fingers, bir masa oyununun dijital versiyonuna benzeyen bir yapım.
Metro: Last Light Redux, 2013ün Metro: Last Light oyununun yeni bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle