Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Light Fingers Türkçe yama

10.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Light Fingers. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama PARADiGM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Light Fingers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Light Fingers, bir masa oyununun dijital versiyonuna benzeyen bir yapım. Oyuncular hırsız rolünü üstleniyor ve göreviniz toplayabildiğiniz kadar hazine toplamak.

İndirme sayısı:
9401
Yayın yılı:
2018





Light Fingers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Light Fingers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Light Fingers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Light Fingers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Light Fingers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Light Fingers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
inFamous: First Light for PS4, Sucker Punch tarafından geliştirilen inFamous: Second Son için bağımsız bir genişletmedir.
Archaica: PC için The Path of Light, Chromatron ve Aargondan ilham alan bağımsız bir mantık oyunudur;
Dying Light: Bad Blood for PC, Polonyalı Techland tarafından 2015 yılında geliştirilen, zombi istilasına uğramış açık dünya oyununun bağımsız bir genişletmesidir.
She and the Light Bearer, oyuncuları müzik ve şiirle dolu bir fantezi dünyasına götüren iki boyutlu bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Hyper Light Breaker, roguelike unsurlara sahip bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle