Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Metro: Last Light Redux Türkçe yama

04.04.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Metro: Last Light Redux. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama QUARTEX.

Oyun için türkçe yama metni Metro: Last Light Redux (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Metro: Last Light Redux, 2013ün Metro: Last Light oyununun yeni bir sürümüdür. Başlık başlangıçta PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için yayınlandı.

İndirme sayısı:
10174
Yayın yılı:
2014





Metro: Last Light Redux oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Metro: Last Light Redux dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Metro: Last Light Redux klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Metro: Last Light Redux ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Metro: Last Light Redux oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Metro: Last Light Redux içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Metro Redux, Dmitry Glukhovsky tarafından yaratılan korkunç bir kıyamet sonrası vizyon olan Metro 2033 Evrenine dayanan Metro serisinin iki bölümünün bir paket sürümüdür.
Metro 2033 Redux, 2010un Metro 2033ünün yeni sürümüdür. Başlık başlangıçta PC ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü ve dört yıl sonra, 4A Gamesteki geliştiriciler, yeni nesil platformlar için
“Metro: Last Light”, 4A Games tarafından yaratılan ve önceki taksitlerden sorumlu birinci şahıs aksiyon oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için Metro Exodus, kıyamet sonrası birinci şahıs nişancı ve Metro oyun serisinin bir parçasıdır.
FactionPack, her biri oyuncuyu savaşan Gruplardan farklı bir uzman olarak gösteren üç orijinal tek oyunculu misyon içerir.
Yorumlar
Yorum ekle