Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Metro: Last Light Türkçe yama

13.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Metro: Last Light. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AkEd, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Metro: Last Light (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
“Metro: Last Light”, 4A Games tarafından yaratılan ve önceki taksitlerden sorumlu birinci şahıs aksiyon oyunudur. Arsa, bir Rus yazar Dmitry Glukhovsky tarafından yaratılan bir dizi romana dayanıyor.

İndirme sayısı:
9683
Yayın yılı:
2013





Metro: Last Light oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Metro: Last Light dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Metro: Last Light klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Metro: Last Light ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Metro: Last Light oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Metro: Last Light içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve X360 için Metro 2033, nispeten yakın bir gelecekte geçen bir nişancı oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için Metro Redux, Dmitry Glukhovsky tarafından yaratılan korkunç bir kıyamet sonrası vizyon olan Metro 2033 Evrenine dayanan Metro serisinin iki bölümünün bir paket sürümüdür.
PC, PS4 ve XONE için Metro Exodus, kıyamet sonrası birinci şahıs nişancı ve Metro oyun serisinin bir parçasıdır.
Metro 2033 Wars, Dmitry Glukhovskynin popüler romanlarına dayanan bir strateji oyunudur.
FactionPack, her biri oyuncuyu savaşan Gruplardan farklı bir uzman olarak gösteren üç orijinal tek oyunculu misyon içerir.
Yorumlar
Yorum ekle