Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WWF Road to Wrestlemania Türkçe yama

08.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız WWF Road to Wrestlemania. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama S.T.A.R.S. sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni WWF Road to Wrestlemania (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: S.T.A.R.S.
Oyun açıklaması:
WWF Road to Wrestlemania, GameBoy Advancede yayınlanan ilk güreş oyunlarından biridir. Bu nedenle, Amerika Birleşik Devletleri ve Avustralyada özel ilgi gören, simüle edilmiş dövüş sporları sunan bir ürünle ilgileniyoruz.

İndirme sayısı:
8234
Yayın yılı:
2001





WWF Road to Wrestlemania oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WWF Road to Wrestlemania dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WWF Road to Wrestlemania klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WWF Road to Wrestlemania ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WWF Road to Wrestlemania oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WWF Road to Wrestlemania içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aşırı yağlanan kasların yüzlerinde birikmeye spor demek zor. Güreş, muhtemelen pazarlama uzmanları tarafından yaratılan, oyuncuların yaratıcı görüntülerinin arkasına saklanan, şaşırtıcı bir görsel
Önde gelen spor eğlence video oyunu deneyimi, 80lerden ve Doksanlardan WWEnin kesin unsurlarını sunmak için renkli köklerini benimsiyor.
WWE Road to WrestleMania X8, Amerika Birleşik Devletlerindeki çok popüler güreşle ilgilenen nispeten karmaşık bir el becerisi eğitimidir.
Miras, yalnızca Nintendo GameCube™ için WrestleMania® XIX ile devam ediyor.
WrestleMania bir mirası tanımlayabilir ve sizinki yazılmak üzere. Spor-eğlence alanındaki en büyük gösteri WWE WrestleMania® 21 ile Xbox™a geliyor.
Yorumlar
Yorum ekle