Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WWF Wrestlemania: The Arcade Game Türkçe yama

10.04.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik WWF Wrestlemania: The Arcade Game. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni WWF Wrestlemania: The Arcade Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
Aşırı yağlanan kasların yüzlerinde birikmeye spor demek zor. Güreş, muhtemelen pazarlama uzmanları tarafından yaratılan, oyuncuların yaratıcı görüntülerinin arkasına saklanan, şaşırtıcı bir görsel ortam ve aşırı tanımlanmış bir ideolojiye sahip, Amerikan tarzında iyi bir gösteridir.

İndirme sayısı:
8911
Yayın yılı:
1995





WWF Wrestlemania: The Arcade Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WWF Wrestlemania: The Arcade Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WWF Wrestlemania: The Arcade Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WWF Wrestlemania: The Arcade Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WWF Wrestlemania: The Arcade Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WWF Wrestlemania: The Arcade Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Önde gelen spor eğlence video oyunu deneyimi, 80lerden ve Doksanlardan WWEnin kesin unsurlarını sunmak için renkli köklerini benimsiyor.
WWE Road to WrestleMania X8, Amerika Birleşik Devletlerindeki çok popüler güreşle ilgilenen nispeten karmaşık bir el becerisi eğitimidir.
Miras, yalnızca Nintendo GameCube™ için WrestleMania® XIX ile devam ediyor.
WWF Road to Wrestlemania, GameBoy Advancede yayınlanan ilk güreş oyunlarından biridir.
WrestleMania bir mirası tanımlayabilir ve sizinki yazılmak üzere. Spor-eğlence alanındaki en büyük gösteri WWE WrestleMania® 21 ile Xbox™a geliyor.
Yorumlar
Yorum ekle