Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WWE WrestleMania XIX Türkçe yama

10.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz WWE WrestleMania XIX! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama 2000AD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni WWE WrestleMania XIX (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: 2000AD
Oyun açıklaması:
Miras, yalnızca Nintendo GameCube™ için WrestleMania® XIX ile devam ediyor. Yepyeni oyun mekaniği, daha derin hareket setleri ve daha stratejik bir geri dönüş sistemi ile gerçek bir halka içi boğuşma deneyimi sunuyor.

İndirme sayısı:
9872
Yayın yılı:
2003





WWE WrestleMania XIX oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WWE WrestleMania XIX dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WWE WrestleMania XIX klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WWE WrestleMania XIX ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WWE WrestleMania XIX oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WWE WrestleMania XIX içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Önde gelen spor eğlence video oyunu deneyimi, 80lerden ve Doksanlardan WWEnin kesin unsurlarını sunmak için renkli köklerini benimsiyor.
30 Yıllık WrestleMania... Bir Destansı Oyun. Tüm eğlence dünyasının en büyük gösterisinin otuz yıllık en büyük maçlarını ve anlarını yeniden yaşayın.
WWE Road to WrestleMania X8, Amerika Birleşik Devletlerindeki çok popüler güreşle ilgilenen nispeten karmaşık bir el becerisi eğitimidir.
WWF Road to Wrestlemania, GameBoy Advancede yayınlanan ilk güreş oyunlarından biridir.
WrestleMania bir mirası tanımlayabilir ve sizinki yazılmak üzere. Spor-eğlence alanındaki en büyük gösteri WWE WrestleMania® 21 ile Xbox™a geliyor.
Yorumlar
Yorum ekle