Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WWE Road to WrestleMania X8 Türkçe yama

13.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz WWE Road to WrestleMania X8. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Kindly.

Oyun için türkçe yama metni WWE Road to WrestleMania X8 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
WWE Road to WrestleMania X8, Amerika Birleşik Devletlerindeki çok popüler güreşle ilgilenen nispeten karmaşık bir el becerisi eğitimidir. Oyun aynı zamanda PPV türündeki başlık etkinliğine atıfta bulunur, ancak diğer birçok spor etkinliğine katılma olasılığı da vardır.

İndirme sayısı:
8940
Yayın yılı:
2002





WWE Road to WrestleMania X8 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WWE Road to WrestleMania X8 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WWE Road to WrestleMania X8 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WWE Road to WrestleMania X8 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WWE Road to WrestleMania X8 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WWE Road to WrestleMania X8 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Road Rage, diğer platformların yanı sıra PC, XONE ve PS4te piyasaya sürüldü.
Önde gelen spor eğlence video oyunu deneyimi, 80lerden ve Doksanlardan WWEnin kesin unsurlarını sunmak için renkli köklerini benimsiyor.
Miras, yalnızca Nintendo GameCube™ için WrestleMania® XIX ile devam ediyor.
WWF Road to Wrestlemania, GameBoy Advancede yayınlanan ilk güreş oyunlarından biridir.
WrestleMania bir mirası tanımlayabilir ve sizinki yazılmak üzere. Spor-eğlence alanındaki en büyük gösteri WWE WrestleMania® 21 ile Xbox™a geliyor.
Yorumlar
Yorum ekle