Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

W.I.T.C.H. Türkçe yama

26.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız W.I.T.C.H.. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni W.I.T.C.H. (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
CADI. Elisabetta Gnone adlı yazar tarafından yaratılan, aynı adlı bir dizi çizgi romana dayanan bir platform oyunudur. Evrenin merkezi Kandrakarunun yeni savunucusu olarak seçilen beş gençten oluşan bu döngü.

İndirme sayısı:
9655
Yayın yılı:
2005





W.I.T.C.H. oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) W.I.T.C.H. dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales W.I.T.C.H. klasörüne koyun.

3. Türkçe yama W.I.T.C.H. ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


W.I.T.C.H. oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve W.I.T.C.H. içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ball, Japonyanın en popüler animasyon dizilerinden biridir. Çizgi filmden bilinen karakterlerin çoğu, en çok satan döngü Street Fighterın diğer bölümünün yapımcılarından biri tarafından
And Then There Were None, İngiliz yazar ve sayısız seçkin eserin yazarı Agatha Christienin (1890-1976) aynı adlı romanına dayanan bir dedektif oyunudur.
Açıklama: Pax Romana, antik Romada geçen tarihi bir strateji oyunudur.
UNIMINIPET, aynı adlı bir çizgi diziden uyarlanan bir platform oyunudur.
Open Season, Sony Pictures Animation tarafından yaratılan, aynı adlı bir animasyon filmine dayanan bir aile aksiyon-macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle