Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Open Season Türkçe yama

22.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Open Season. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Open Season (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: RECOiL
Oyun açıklaması:
Open Season, Sony Pictures Animation tarafından yaratılan, aynı adlı bir animasyon filmine dayanan bir aile aksiyon-macera oyunudur. Open Season, evcilleştirilmiş bir boz ayı Boog ile inatçı, tek boynuzlu bir geyik Elliotun hikayesini anlatıyor.

İndirme sayısı:
9832
Yayın yılı:
2006





Open Season oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Open Season dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Open Season klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Open Season ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Open Season oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Open Season içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KULÜPLERİ VAR. SEYAHAT OLACAK! Golf kaşıntınızı her zaman, her yerde iyileştirin!
Open Roads, yol filmlerinden ilham alan bir macera oyunudur. Oyun, Tacoma ve Gone Home ile tanınan The Fullbright Company tarafından geliştirildi.
Worms: Open Warfare 2, geçen yılki Worms: Open Warfarein başarısının üzerine inşa edilmiştir.
PS Vita sistemi için oyuncuları "sıradan" düşünmeye zorlayan, bağımlılık yaratan bir artırılmış gerçeklik bulmaca oyunu.
Kesin 250 cc şampiyonluğunu kazanmak için nihai hedefiniz 3 farklı şampiyona ve sınıfta ilerlemek olan uluslararası bir Kart sürücüsü olarak oynuyorsunuz!
Yorumlar
Yorum ekle