Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Open Kart Türkçe yama

01.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Open Kart. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama NAPALM.

Oyun için türkçe yama metni Open Kart (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Kesin 250 cc şampiyonluğunu kazanmak için nihai hedefiniz 3 farklı şampiyona ve sınıfta ilerlemek olan uluslararası bir Kart sürücüsü olarak oynuyorsunuz!

İndirme sayısı:
10040
Yayın yılı:
2001





Open Kart oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Open Kart dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Open Kart klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Open Kart ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Open Kart oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Open Kart içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Open Roads, yol filmlerinden ilham alan bir macera oyunudur. Oyun, Tacoma ve Gone Home ile tanınan The Fullbright Company tarafından geliştirildi.
Worms: Open Warfare 2, geçen yılki Worms: Open Warfarein başarısının üzerine inşa edilmiştir.
PS Vita sistemi için oyuncuları "sıradan" düşünmeye zorlayan, bağımlılık yaratan bir artırılmış gerçeklik bulmaca oyunu.
Open Season, Sony Pictures Animation tarafından yaratılan, aynı adlı bir animasyon filmine dayanan bir aile aksiyon-macera oyunudur.
Hot Shots Golf Open Tee® 2 ile kulüp binasından çıkın ve açık tişörte çıkın.
Yorumlar
Yorum ekle