Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Open Roads Türkçe yama

13.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Open Roads. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FLG.

Oyun için türkçe yama metni Open Roads (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Open Roads, yol filmlerinden ilham alan bir macera oyunudur. Oyun, Tacoma ve Gone Home ile tanınan The Fullbright Company tarafından geliştirildi. Konu Oyun, büyükannesinin hayatının sırlarını keşfetmek için bir araba yolculuğuna çıkan Tess Devine adında 16 yaşındaki bir kızın hikayesini anlatıyor.

İndirme sayısı:
9301
Yayın yılı:
2023





Open Roads oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Open Roads dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Open Roads klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Open Roads ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Open Roads oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Open Roads içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
No Straight Roads, yazarlarının oyunlarının müziğe ve müzisyenlere bir övgü olduğunu iddia ettiği ritmik oyunların karakteristik unsurlarını bulabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
Worms: Open Warfare 2, geçen yılki Worms: Open Warfarein başarısının üzerine inşa edilmiştir.
PS Vita sistemi için oyuncuları "sıradan" düşünmeye zorlayan, bağımlılık yaratan bir artırılmış gerçeklik bulmaca oyunu.
Open Season, Sony Pictures Animation tarafından yaratılan, aynı adlı bir animasyon filmine dayanan bir aile aksiyon-macera oyunudur.
Hot Shots Golf Open Tee® 2 ile kulüp binasından çıkın ve açık tişörte çıkın.
Yorumlar
Yorum ekle