Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pax Romana Türkçe yama

07.08.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pax Romana. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Pax Romana (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Açıklama: Pax Romana, antik Romada geçen tarihi bir strateji oyunudur. Bu epik oyunun iki yönü var - politik ve stratejik. Stratejik taraf, daha çok kurnaz ve iyi planlanmış askeri taktiklerin savaşıdır, oysa siyasi taraf, politikacılar askeri ve mali güç kazanmaya çalışırken, senatörlerin ve generallerin benzer şekilde manipülasyonunu içerir.

İndirme sayısı:
10714
Yayın yılı:
2003





Pax Romana oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pax Romana dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pax Romana klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pax Romana ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pax Romana oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pax Romana içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cesur Şövalyeler şehre geri döndü! Knights-The Magic Medicine, kült Polonyalı çizgi romana dayanan çok popüler Knights-Learn to fly oyununun devamı niteliğindedir.
"Fung Wan Online", Hong Kongda üretilen hit bir çizgi romana (ilk kitap 1989da çıktı) dayanıyordu, bu arada aynı zamanda kendi dizisi de gösterildi.
Hellboy: Web of Wyrd bir roguelite aksiyon macerası oyunudur. Dark Horse Comics tarafından yayınlanan bir dizi çizgi romana dayanıyor.
CADI. Elisabetta Gnone adlı yazar tarafından yaratılan, aynı adlı bir dizi çizgi romana dayanan bir platform oyunudur.
Harry Potter ve Melez Prens PC, X360 vb. için İngiliz yazar J.K. tarafından yazılan romana dayanan bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle