Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Knights 2: The Magic Medicine Türkçe yama

01.01.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Knights 2: The Magic Medicine! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Knights 2: The Magic Medicine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
Cesur Şövalyeler şehre geri döndü! Knights-The Magic Medicine, kült Polonyalı çizgi romana dayanan çok popüler Knights-Learn to fly oyununun devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
9891
Yayın yılı:
2006





Knights 2: The Magic Medicine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Knights 2: The Magic Medicine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Knights 2: The Magic Medicine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Knights 2: The Magic Medicine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Knights 2: The Magic Medicine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Knights 2: The Magic Medicine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Knights of the Nine, PC sürümünü özellikle PlayStation 3 sürümü için hazırlanan yeni öğelerle genişleten The Elder Scrolls IV: Oblivionın ilk tam teşekküllü eklentisidir.
Land of Borostworowdaki Kajko ve Kokoszdan sonra bir başka oyun, tamamen Janusz Christynin kült çizgi romanına veya daha doğrusu The School of Flyinge dayanan çocuklar için (dört yaşından itibaren)
Krynnin Ölüm Şövalyeleri, Dragonlancein fantastik dünyasında geçen, SSI tarafından hazırlanan cRPGlerin "altın serisinden" Champions of Krynnin devamı niteliğindedir.
Knights of Pen & Paper 2, PC, AND ve iOSta yayınlanan bir komedi RPGsidir.
Şövalyeler ve Tüccarlar, stratejik bir ekonomi simülasyonu olarak tanımlanabilir.
Yorumlar
Yorum ekle