Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Knights of Pen & Paper 2 Türkçe yama

18.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Knights of Pen & Paper 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Solitary.

Oyun için türkçe yama metni Knights of Pen & Paper 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Knights of Pen & Paper 2, PC, AND ve iOSta yayınlanan bir komedi RPGsidir. Serinin ilk girişi olan Behold stüdyosunun yaratıcıları başlığı geliştirmedi.

İndirme sayısı:
9206
Yayın yılı:
2015





Knights of Pen & Paper 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Knights of Pen & Paper 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Knights of Pen & Paper 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Knights of Pen & Paper 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Knights of Pen & Paper 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Knights of Pen & Paper 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
90ların harika oyunlarından esinlenen bu sıra tabanlı retro tarzı piksel sanatı RPGsinde büyük bir maceraya çıkın, oyuncular geleneksel bir kalemde karakterlerinin rollerini üstlenen oyun içi
Paper Dolls 2, 2019da piyasaya sürülen hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir.
Mario & Luigi: Paper Jam, RPG unsurlarına sahip sıra dışı bir aksiyon oyunudur.
Paper Mario: The Origami King, Paper Mario serisinin altıncı oyunu ve Nintendo Switch konsolunda yayınlanan ilk oyundur.
Galaxy of Pen & Paper for PC, AND ve iOS, Knights of Pen & Paper (serinin ilk oyunu) ve Chroma Squadın yaratıcıları Behold tarafından geliştirilen mizahi RPG serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle