Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Paper Dolls 2 Türkçe yama

18.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Paper Dolls 2! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama UNLEASHED sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Paper Dolls 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
Paper Dolls 2, 2019da piyasaya sürülen hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir. Orijinalin, Çinli stüdyo Beijing Litchi Culture Medianın yazarları tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9851
Yayın yılı:
2020





Paper Dolls 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Paper Dolls 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Paper Dolls 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Paper Dolls 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Paper Dolls 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Paper Dolls 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Paper Beast, Pixel Reef adlı bağımsız bir stüdyo tarafından öncelikle sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş bir keşif macera oyunudur.
Mario & Luigi: Paper Jam, RPG unsurlarına sahip sıra dışı bir aksiyon oyunudur.
Paper Mario: The Origami King, Paper Mario serisinin altıncı oyunu ve Nintendo Switch konsolunda yayınlanan ilk oyundur.
Knights of Pen & Paper 2, PC, AND ve iOSta yayınlanan bir komedi RPGsidir.
Galaxy of Pen & Paper for PC, AND ve iOS, Knights of Pen & Paper (serinin ilk oyunu) ve Chroma Squadın yaratıcıları Behold tarafından geliştirilen mizahi RPG serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle