Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Death Knights of Krynn Türkçe yama

23.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Death Knights of Krynn. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Death Knights of Krynn (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Krynnin Ölüm Şövalyeleri, Dragonlancein fantastik dünyasında geçen, SSI tarafından hazırlanan cRPGlerin "altın serisinden" Champions of Krynnin devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
9246
Yayın yılı:
1991





Death Knights of Krynn oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Death Knights of Krynn dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Death Knights of Krynn klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Death Knights of Krynn ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Death Knights of Krynn oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Death Knights of Krynn içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cesur Şövalyeler şehre geri döndü! Knights-The Magic Medicine, kült Polonyalı çizgi romana dayanan çok popüler Knights-Learn to fly oyununun devamı niteliğindedir.
Knights of the Nine, PC sürümünü özellikle PlayStation 3 sürümü için hazırlanan yeni öğelerle genişleten The Elder Scrolls IV: Oblivionın ilk tam teşekküllü eklentisidir.
Sky Knights, bağımsız bir geliştirici olan Hampus Bankler tarafından geliştirilen ve PCde yayınlanan çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
Knights of Pen & Paper 2, PC, AND ve iOSta yayınlanan bir komedi RPGsidir.
Dragonlance dünyasında geçen, Advanced Dungeons & Dragons kurallarını kullanan, SSInin ilk cRPGsi.
Yorumlar
Yorum ekle