Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Champions of Krynn Türkçe yama

05.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Champions of Krynn. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama AGES sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Champions of Krynn (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Dragonlance dünyasında geçen, Advanced Dungeons & Dragons kurallarını kullanan, SSInin ilk cRPGsi. Lance için savaş sona erdi, bir zamanlar hayatla gelişen toprakları yok etti.

İndirme sayısı:
8305
Yayın yılı:
1990





Champions of Krynn oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Champions of Krynn dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Champions of Krynn klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Champions of Krynn ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Champions of Krynn oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Champions of Krynn içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Champions of Anteria for PC, Ubisoftun The Settlers: Kingdoms of Anteria temelinde oluşturulan başka bir yapımıdır.
Krynnin Ölüm Şövalyeleri, Dragonlancein fantastik dünyasında geçen, SSI tarafından hazırlanan cRPGlerin "altın serisinden" Champions of Krynnin devamı niteliğindedir.
Regnum Online MMORPG, sizi dünyamıza katılmaya ve ücretsiz oynamaya davet etmek istiyor.
Idle Champions of the Forgotten Realms, strateji ve RPG unsurlarını birleştiren, alt tür tıklayıcılardan oynaması ücretsiz bir oyundur.
Conquest of Champions, sıra tabanlı bir savaş oyununun unsurlarını bir kart oyunuyla birleştiren çevrimiçi bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle