Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Idle Champions of the Forgotten Realms Türkçe yama

14.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Idle Champions of the Forgotten Realms. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir nGen.

Oyun için türkçe yama metni Idle Champions of the Forgotten Realms (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Idle Champions of the Forgotten Realms, strateji ve RPG unsurlarını birleştiren, alt tür tıklayıcılardan oynaması ücretsiz bir oyundur. Oyun bizi Dungeons & Dragons kağıt RPG sisteminden (D&D) ve Baldurs Gate veya Neverwinter Nights gibi oyunlardan bilinen Forgotten Realms dünyasına götürüyor.

İndirme sayısı:
9763
Yayın yılı:
2018





Idle Champions of the Forgotten Realms oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Idle Champions of the Forgotten Realms dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Idle Champions of the Forgotten Realms klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Idle Champions of the Forgotten Realms ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Idle Champions of the Forgotten Realms oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Idle Champions of the Forgotten Realms içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Idle Heroes, Çinli stüdyo DroidHang tarafından hazırlanan mobil platformlar için ücretsiz bir RPGdir.
RuneScape: PC, AND ve iOS için Idle Adventures, öncelikle AdVenture Capitalist tıklayıcıyı geliştirmesiyle tanınan Hyper Hippo tarafından oluşturulan ücretsiz bir oyundur.
Unutulmuş Savaşlar Paketi, Might and Magic evreninde geçen Ubisoft Quebec Studionun popüler bir kart oyununa yönelik ilk büyük genişleme paketinin adıdır.
Yalnız bir savaşçı, küstah bir büyücü, asabi bir haydut... Açıklanamayan bir güç tarafından bir araya getirilen üç savaşçı, olağanüstü savaş becerilerini sürekli olarak test edecekleri bir kader
Realms Beyond, Baldurs Gate serisi veya Elemental Evil Tapınağı gibi klasiklere atıfta bulunan, ancak aynı zamanda kanıtlanmış formülü açık bir dünya ile zenginleştiren iki boyutlu, izometrik bir
Yorumlar
Yorum ekle