Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Idle Heroes Türkçe yama

24.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Idle Heroes, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ENGiNE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Idle Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Idle Heroes, Çinli stüdyo DroidHang tarafından hazırlanan mobil platformlar için ücretsiz bir RPGdir. Diğer oynaması ücretsiz yapımlar gibi, bir mikro dönüşüm sistemi kullanır.

İndirme sayısı:
9101
Yayın yılı:
2016





Idle Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Idle Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Idle Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Idle Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Idle Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Idle Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
RuneScape: PC, AND ve iOS için Idle Adventures, öncelikle AdVenture Capitalist tıklayıcıyı geliştirmesiyle tanınan Hyper Hippo tarafından oluşturulan ücretsiz bir oyundur.
Disney Heroes: Battle Mode, PerBlue Entertainment tarafından geliştirilen bir RPGdir.
LEGO Legacy: Heroes Unboxed, popüler LEGO lisansına dayalı bir mobil taktik RPGdir.
Idle Champions of the Forgotten Realms, strateji ve RPG unsurlarını birleştiren, alt tür tıklayıcılardan oynaması ücretsiz bir oyundur.
Marvel Heroes Omega (Marvel Universe Online, Marvel Heroes, Marvel Heroes 2015 ve Marvel Heroes 2016 olarak da bilinir), oynaması ücretsiz bir model tarafından dağıtılan bir MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle