Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Disney Heroes: Battle Mode Türkçe yama

19.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Disney Heroes: Battle Mode. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir iCWT.

Oyun için türkçe yama metni Disney Heroes: Battle Mode (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Disney Heroes: Battle Mode, PerBlue Entertainment tarafından geliştirilen bir RPGdir. Başlık, mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir model kullanılarak dağıtıldığı mobil platformlar için geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10122
Yayın yılı:
2018





Disney Heroes: Battle Mode oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Disney Heroes: Battle Mode dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Disney Heroes: Battle Mode klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Disney Heroes: Battle Mode ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Disney Heroes: Battle Mode oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Disney Heroes: Battle Mode içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Minecraft: Story Mode, ünlü Amerikan Telltale Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir sonraki epizodik macera oyunudur.
Minecraft: Story Mode – A Telltale Games Series – PC, PS4 vb. için Sezon 2, 2015 epizodik macera oyunu Minecraft: Story Mode – A Telltale Games Seriesin devamı niteliğindedir.
Disney Sing It: Pop Hits, Disney Interactive Studiosun popüler müzik oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Disney Infinity 2.0: WiiU, PC vb. platformlarda yayınlanan Marvel Super Heroes, 2013teki popüler atari oyununun devamı niteliğindedir.
Disney Sing It: High School Musical 3: Senior Year, Disney Film Studio tarafından yaratılan itibari filme dayanan bir müzik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle