Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Disney Sing It: Pop Hits Türkçe yama

27.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Disney Sing It: Pop Hits. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Disney Sing It: Pop Hits (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
Disney Sing It: Pop Hits, Disney Interactive Studiosun popüler müzik oyunları serisinin üçüncü bölümüdür. Bu oyundan önceki girişlerde çalışan geliştirici Zoë Mode sorumludur.

İndirme sayısı:
8072
Yayın yılı:
2009





Disney Sing It: Pop Hits oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Disney Sing It: Pop Hits dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Disney Sing It: Pop Hits klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Disney Sing It: Pop Hits ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Disney Sing It: Pop Hits oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Disney Sing It: Pop Hits içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hem geçmişe hem de bugüne dokunan Disney Sing It: Family Hits, Cinderella, Sleeping Beauty, Mary Poppins ve The Jungle Book gibi tüm zamanların klasik Disney filmlerinden en sevilen şarkıların yanı
Disney Sing It, vokal becerilerinizi test etmenizi sağlayan bir müzik oyunudur.
We Sing UK Hits, bize son zamanlarda popüler olan karaokeyi çalma ve doğrudan Britanya Adalarından gelen en büyük kırk hit parçayı söyleme fırsatı veren bir müzik oyunudur.
Disney Sing It: High School Musical 3: Senior Year, Disney Film Studio tarafından yaratılan itibari filme dayanan bir müzik oyunudur.
We Sing Deutsche Hits 2, bize karaoke oynama ve yurt dışından gelen otuz hit parça daha söyleme fırsatı veren bir müzik oyununun ikinci bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle